جلاتو از کلمه لاتین جلاتوس به معنای یخی و سرد استخراج شده و در زبان ایتالیایی به‌معنای بستنی است اولین تفاوت عمده در میزان چربی است. میزان چربی جلاتو معمولا بین 7 تا 10 درصد است. در حالیکه در Ice Cream این میزان بالاتر از 12 درصد است. جلاتو داراری حس انتقال سرمای کمتری نسبت به Ice Cream است. به‌عبارت دیگر، جلاتو در دمای بالاتری نسبت به Ice Cream سرو می‌شود.

درباره ما

داستان ما

لاوا جلاتو از سال 1398 تاسیس شد با هدف تولید و پخش بستنی های جلاتو با خصوصیات ویژه و داشتن قند کم تر ، کم چرب ، دمای مناسب و کاملا ارگانیک بدون مواد شیمیایی (حتی ثعلب) را به همراه خود داشته باشد. همچنین با تولید جلاتو و سوربتو در سبد خود محصولات یک کافه را در خود جای داده و ترکیب های استثنایی همچون (آفوگاتو ، کروتا ،جلاتو وافل بلژیکی و جلاتو براونی ) که در منو لاوا جلاتو خوشمزه های جلاتویی نام دارد.