جلاتو از کلمه لاتین جلاتوس به معنای یخی و سرد استخراج شده و در زبان ایتالیایی به‌معنای بستنی است اولین تفاوت عمده در میزان چربی است. میزان چربی جلاتو معمولا بین 7 تا 10 درصد است. در حالیکه در Ice Cream این میزان بالاتر از 12 درصد است. جلاتو داراری حس انتقال سرمای کمتری نسبت به Ice Cream است. به‌عبارت دیگر، جلاتو در دمای بالاتری نسبت به Ice Cream سرو می‌شود.

طعم های مختلف

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، 

طالبی

زعفران

اسنیکرز

انبه

اورئو

نسکوکی

پسته

انجیر

شکلات فندق

پیشنهادی دارید؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری ربرای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی